Gratis verzending | 15 nachten garantie | Onderscheid jezelf.

Over Onnea

Onze missie

Slaap is het belangrijkste van de 4 basisbeginselen (slaap, eten, slapen, voortplanten), maar toch heeft meer dan een kwart van de mensen in Nederland en België te kampen met slaapproblemen. Daarnaast is de kennis over wat slaap überhaupt is en wat jouw slaap positief en negatief beïnvloedt, bij het grootste gedeelte van de mensen zeer beperkt.

Wij willen mensen bewust maken van het belangrijkste beginsel slaap en ze leren over wat goede slaap is en wat jij daar zelf aan kan doen.

Op school zou je voorbereid moeten worden op het echte leven, maar er wordt je niks geleerd over je slaap en gezondheid. Principes waar mensen in een later stadium van hun leven enorm veel aan zouden hebben. Niets is belangrijker dan je eigen lichaam!

Onze missie is om deze principes in het educatiesysteem te implanteren en de jeugd op jonge leeftijd al te leren over slaap, gezondheid en succes, zodat ze een goede basis hebben voor de rest van hun leven. Iets waar school bedoeld voor zou moeten zijn. 

Daarbij staat voor Onnea “Droom, geloof, bereik“ centraal. Volg je dromen en je hart en doe wat je leuk vindt om te doen. Alles is mogelijk, als je er maar in geloofd!

 

Wat betekent Onnea?

Platvertaald betekent Onnea "succes" in de Finse taal. Succes is voor iedereen anders. Voor de één is veel geld hebben succes, voor de ander het hebben van goede relaties. Echter staat voor succes altijd één aspect centraal: gezondheid. Ieder mens presteert beter bij goede voeding, slaap en geen ziektes. Dat is waar wij voor staan. Wat is het hebben van succes, als je elke dag slecht slaapt en je niet lekker in je vel zit?

 

Onnea beloftes

  • 100% geld-terug garantie: hou van onze artikelen, of stuur ze terug voor een volledige terugbetaling.
  • Makkelijk retourneren, geen vragen of poespas. Zo simpel is het.
  • Gratis verzending bij alle orders, geen minimale bestelwaarde.

Niet tevreden met wat je gekocht hebt? Vertel ons erover, en we zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk het geld terug te storten!

 

Heb je vragen?

Neem contact met ons door gebruik te maken van de contact pagina, of stuur een mail naar info@onnea.nl

 

#LivetheOnnea

Onnea

Gratis verzending

Zonder minimale bestelwaarde!

15 nachten garantie

Toch niet tevreden met ons product? Retourneer en ontvang het geld terug!

Veilig betalen

Bij Onnea maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!  info@onnea.nl