Gratis verzending | 15 nachten garantie | Onderscheid jezelf.

The power of habits


Ieder mens heeft gewoontes die hij of zij elke dag doen. Denk aan de simpelste dingen als tandenpoetsen en ontbijten. Achter gewoontes zitten super veel voordelen, die jouw dag net wat beter kan maken dan normaal.

Alles wat je op een dag doet, vergt een bepaalde hoeveelheid energie van je lichaam. Energie kun je zien als een spier: je kunt een bepaalde tijd inspanning leveren, maar na een tijd raakt het uitgeput. Hoe meer energie je dus in de ochtend gebruikt, hoe meer uitgeput je in de middag bent.

Gewoontes zijn handelingen waarover je niet hoeft na te denken; het kost je nauwelijks energie. Hoe meer gewoontes je hebt, des te meer energie je overhoudt. Energie die je de grote dingen in het leven kan laten bereiken!

Persoonlijke ontwikkeling

Goede gewoontes helpen je ook om elke dag 1% beter te worden dan gisteren. Denk aan veel sporten, lezen, veel water en fruit. Vooral sport en lezen zijn dingen waar je normaal gesproken echt wat energie en wilskracht moet hebben om het te gaan doen. Energie die je ook voor andere dingen kan gebruiken.

Ook zorgen gewoontes voor een bepaalde mate van structuur in je leven. Als je weet wanneer je doordeweeks gaat sporten, wat je in de ochtend eet of hoelaat je in de avond gaat slapen, geef je dat structuur. Voor de ene persoon bevalt dit meer dan bij de ander. Voor mij persoonlijk is structuur erg fijn. Ik weet altijd waar ik aan toe ben en kan zo ook goed werken aan bepaalde doelen die ik heb, zoals mijn fysieke doelen!

Everything starts with taking action and believe in the power of habits!

Laat een reactie achter

Gratis verzending

Zonder minimale bestelwaarde!

15 nachten garantie

Toch niet tevreden met ons product? Retourneer en ontvang het geld terug!

Veilig betalen

Bij Onnea maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!  info@onnea.nl