Gratis verzending | 15 nachten garantie | Onderscheid jezelf.

Sta op met citroen


Gezond leven begint met kleine stapjes. Het zijn de kleine dingetjes die jou een gezond en fris gevoel geeft. Citroensap in de ochtend is daar één van!

De kracht zit hem natuurlijk in het zure. Je lichaam moet gelijk aan de bak om goed met het zuur om te gaan, wat een kickstart voor je lichaam is. Doe lauwwarm water samen met citroensap samen voor de ultieme start van jouw ochtend!

Citroenen zitten vol met alkaline, wat je lichaam super gezond maakt. Met citroenwater maak je je lichaam alkalisch, wat je vatbaar maakt tegen ziektes en je helpt om het immuunsysteem te verbeteren. Ook is citroensap een vitamine C bom. Vitamine C helpt je je lichaam te beschermen tegen verkoudheid en griep en zorgt voor een betere opname van ijzer. Dit stimuleert je weerstand.

Je organen worden ook goed wakker van citroensap. De spijsvertering komt goed op gang en hydrateert het lymfesysteem. Citroensap helpt je lichaam zich te ontdoen van de gifstoffen in je lichaam, die zich in de nacht hebben afgescheiden.

Tenslotte maakt citroensap je mooier en aantrekkelijker, door de zuiverende werking. Vitamine C helpt om oneffenheden en rimpels te verminderen. Samen met het ontgiften van je lichaam, zorgt citroensap voor het zuiveren van je huid.

Laat een reactie achter

Gratis verzending

Zonder minimale bestelwaarde!

15 nachten garantie

Toch niet tevreden met ons product? Retourneer en ontvang het geld terug!

Veilig betalen

Bij Onnea maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding

Vragen?

We staan altijd voor je klaar!  info@onnea.nl